Steun Stichting Vestingeiland

Klik op de banner voor meer informatie of doneer

Help Stichting Vestingeiland aan nieuwe tenten! Kom naar de unieke borrel.

21 augustus 2022

Unieke borrel op Vestingeiland Naarden op zondag 21 augustus 2022

Op zondag 21 augustus 2022 zal deze eerste Vestingeiland Borrel plaatsvinden, waar volwassenen uit de Regio onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van deze uitzonderlijke locatie (Vestingeiland).  Adres is Admiraal Helfrichweg 1411 Naarden. Zie het kaartje hieronder.

De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Vestingeiland.

Help mee aan dit mooie initiatief en reserveer meteen je kaartjes onderaan deze pagina

Waar: Admiraal Helfrichweg 1411 Naarden

Wanneer: 21 augustus 2022

Hoe laat?: 16:00 - 20:00

Kiwanis Naarden en voormalig Kiwanis Huizen reiken cheques uit

16.000 euro voor meerdere goede doelen

wo 13 apr 2022

Kiwanis Naarden heeft ondanks corona maar liefst 16.000 euro opgehaald voor diverse goede doelen in de regio. Gisteren, 13 april, werden de cheques bij ‘t Werckpaert in Blaricum uitgereikt.

De gelukkige organisaties waren Stichting Vaarkracht, Stichting 3×7 bij de dokter, Stichting vrienden van Tergooi, de Stichting Vrienden van C’est La Vie-Huis en Stichting Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent. Alle organisaties kregen een mooi bedrag om hun doelen te kunnen bereiken.

Schuiven naar boven