Goois Wijnfestival 2022

Wijnen voor het goede doel !

Dit jaar organiseert Kiwanis Naarden weer het Goois Wijnfestival. Op zondag 11 december kan op de Kerstmarkt (Spiegelstraat bij Cafe Koperen Kraan in Bussum) vele wijnen geproefd en natuurlijk besteld worden. Zo kan u bij het komende kerstdiner genieten van heerlijke wijnen en ook bijdrage leveren aan een goed doel.
De netto opbrengst van het festival gaat naar de kinderen in de regio. Kinderen die helaas om meerdere redenen een minder mooi kerstfeest kunnen verwachten. Samen met Versa Welzijn en Intertoys Den Uyl zal Kiwanis zorgen dat ook deze kinderen een kerstfeest hebben, want ieder kind verdient een cadeau onder de kerstboom.
Alle wijnen zijn vanaf nu te bestellen. Bestellingen kunnen tot 12 december geplaatst worden, zodat uitlevering voor de feestdagen kan plaatsvinden.
Ga naar  de Goois Wijnfestival site 2022 om een keuze te maken uit de door ons geselcteerde goede doel wijnen. 

Schuiven naar boven