Goois Wijnfestival Kiwanis Naarden

Goois Wijnfestival wordt al diverse jaren met groot succes georganiseerd. Dit jaar is het Kiwanis Naarden wederom gelukt om een mooi assortiment wijnen te selecteren, waarbij de netto opbrengst naar het Goede Doel gaat. Nieuw is het aanbod van enkele geschenken en kerstpakketten. Tevens biedt Kiwanis Naarden nu ook kalkoenen aan voor het komende kerstdiner. Kalkoen (eventueel gevuld) is circa 3 – 3,5 kilo.

Het aanbod van het Goois Wijnfestival is zichtbaar op deze site onder webshop. In deze webshop kunnen wijnen en geschenken besteld worden. Sluitingsdatum is zondag 28 november. Bestellingen worden in de week van 6 december geleverd. Kalkoenen kunnen besteld worden tot en met zondag 12 december. Deze kalkoenen worden enkele dagen voor kerst geleverd.

Helaas heeft Kiwanis Naarden door de huidige corona maatregelen het fysieke Goois Wijnfestival moeten afzeggen. Wijn proeven en borrelen is helaas niet mogelijk onder de huidige omstandigheden.

Projecten Goois Wijnfestival 2021

Kiwanis Naarden ondersteunt met het Goois Wijnfestival meerdere projecten. Graag lichten we twee projecten toe.

Tergooi MC

Tergooi MC is het ziekenhuis voor Gooi & Vechtstreek waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Medio 2023 verhuizen Tergooi Blaricum en Tergooi Hilversum naar één nieuw ziekenhuis in Hilversum.

Virtual Reality in het ziekenhuis. Tergooi MC wil VR toepassen op de afdeling Kindergeneeskunde. Door deze toepassing zal de pijn en angst bij kinderen verminderd worden en is de VR een goede afleiding.

“Met mijn VR-bril ben ik helemaal niet meer bang voor de prik, ik kijk gewoon naar olifanten

Kiwanis Naarden steunt Tergooi MC met de aanschaf van deze VR brillen.

3×7 bij de dokter

Met 3×7 bij de dokter bedachten kindrarts Gerdine Kamp en arts-assistent Lotte Heijermaneen nieuwe, moderne vorm van patiëntinformatie. Geen folder of webtekst, maar een podcast met deskundige uitleg door de dokter én ervaringen van kinderen en ouders. Alsof je erbij zit in de spreekkamer. “We willen dokter en patiënt nog dichter bij elkaar brengen.”

Kinderarts Gerdine Kamp & arts-assistent Lotte Heijerman

Kiwanis Naarden ondersteunt 3×7 bij de dokter voor de realisatie van de verschillende podcasts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven